2022 En İyi Android VPN Hangisi?

by Merve Taş
android vpn

Android için en iyi VPN hangisi? En iyi ücretsiz VPN hangisi? Android icin hangi VPN? Tüm sorularınızın cevabını verdiğimiz yazımızı okumaya devam edin!

Eğer Android işletim sistemini kullanan bir telefona sahipseniz, iyi bir VPN seçmek sizin için zorlayıcı olabilir. Çoğu VPN, ücretli üyelik sözleşmesinden önce kısa bir deneme süresi sunar. Eğer devamlı VPN kullanmak istiyorsanız biliyorsunuz ki, en güvenli hizmeti genellikle ücretli olanlar sağlıyor.

VPN kullanmaya yeni başlıyorsanız ya da başlayacaksanız, genel olarak tüm VPN’lerin aynı mantıkta çalıştığını bilmelisiniz. VPN aktifleştirildiği zaman internet ve telefonunuz arasında bir köprü görevi görerek sizi ülkenizde erişemediğiniz birçok içeriğe yönlendirir. Ziyaret ettiğiniz web sitelerinin takip edilememesi adına telefonunuzu şifreler. Bu sayede kimliğinizi koruyabilir ve IP adresinizi gizli tutabilirsiniz.

VPN kullanımı çok yaygındır ve aslında birçok kişi profesyonel VPN programlarından hizmet alır. Birçok konuda etkili bir uygulama olsa da, kötü amaçlı yazılımlara karşı herhangi bir koruma sunamaz. Bunun için ekstra bir güvenlik önlemi sağlamanız gerekebilir. Bazı VPN sağlayıcıları bunu ek hizmet olarak sağlar, ancak bu da belirli bir ücrete tabiidir.

Android İçin En İyi VPN Hangisi?

Piyasada birçok VPN sağlayıcısı olduğu için, en iyisini seçmek sizin için zorlayıcı olabilir. Birçok VPN sağlayıcısı ücretlidir; fakat şunu belirtmekte fayda var, ücretli VPN sağlayıcıları ihtiyacınız olan hemen her şeyi karşılarlar. Birçok kullanıcı tarafından uzun seneler boyunca kullanılan en iyi Android VPN sağlayıcılarını öğrenmek için yazımızı takipte kalın!

NordVPN

Eğer çok iyi çalışan bir Android VPN arıyorsanızi NordVPN sizin tüm isteklerinizi karşılayacaktır! Uzun süreli aboneliklerin daha uygun fiyatlara sahip olduğu NordVPN, birçok VPN uygulamasına göre daha ulaşılabilir fiyatlara sahiptir. 5200’den fazla sunucu sayısına ve 62 sunucu konumuna sahiptir. Sunduğu Double VPN hizmeti; trafiğinizi iki yola ayırarak daha güvenli bir deneyim sunar. 7/24 ulaşılabilir müşteri hizmetleri ile sorun yaşadığınız an çözüm üretmek için yanınızdadır!

ExpressVPN

  • Sunucular: 3.000+
  • Sunucu konumları: 60 ülke
  • Ücretsiz Deneme: 30 gün
  • İzin Verilen Cihazlar: 5
  • Yargı Yetkisi: Britanya Virjin Adaları

3000’in üzerinde sunucusu ve 60 sunucu konumu ile ExpressVPN, bulabileceğiniz en hızlı Android VPN seçeneklerinin başlarında yer alır. Sunucu sayısı bazı VPN sağlayıcılarına göre az olabilir, fakat buna rağmen birçok ülkede hizmet verir. Sürekli seyahat halindeyseniz, gittiğiniz her yerde yanınızda olacak bir VPN sağlayıcısıdır.

SurfShark

Diğer Android VPN sağlayıcılarına göre nispeten daha uygun fiyatlara sahip olan SurfShark, 3200’ün üzerinde sunucusu ve 65 sunucu konumu ile en sık kullanılan sağlayıcılardan biridir. Sınırsız cihazdan kullanabileceğiniz SurfShark, bu bağlamda birçok kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verir. Tek bir üyelik ile tüm ailenizin kullanabileceği bir VPN’dir. Reklam gizleyici özelliği sayesinde birçok kullanıcının vazgeçilmez VPN sağlayıcısı haline gelmiştir.

Sizin için hazırladığımız tüm yazılara ve videolara ulaşmak için tıklayın!

Related Posts

Yorum Bırakın...