Google Cihazımı Bul Uygulaması!

by teknohall

Merhaba sevgili Tekno Hall takipçileri. Bu yazımızda sizlere kayıp veya çalıntı cihazımızı nasıl google hesabı üzerinden bulabiliriz, çalıntı telefonumuzu uzaktan nasıl kilitleyebiliriz, onu anlatacağım.

Google Telefonumu Bul uygulaması gmail üzerinden kaybolan veya çalınan cihazların yerini tespit edebildiğimiz çok faydalı bir uygulama, detayları yazımızda…

  • İster android olsun, ister iPhone, telefonunuzun konum servisinin bu uygulama için açık olması lazım; bunu açıyoruz.
  • Daha sonrasında GOOGLE CIHAZIMI BUL sitesi üzerinden gmail ile kaybolan cihazımızın yerini bulabiliriz ama ilk önce herhangi bir bilgisayardan veya telefondan kayıp cihazda kayıtlı gmail hesabıyla giriş yapmalıyız.
  • Üstteki resimde de görüldüğü gibi google hesabımıza bağlı olan telefonları görebiliyoruz.

Buradan neler yapmak istediğinizi seçip açıyoruz ekranı

Telefonunzu evde kaybetiyseniz, cihaz sessizde olsa bile ses çal diyoruz ve telefonumuz çalmaya başlıyor, 5 dk boyunca.

Güvenli Cihaz Seçeneği ile Telefonunuzu Kilitleyebilir, Verilerinizi Koruyabilirsiniz!

Ayrıca bulan biri olursa diye ekranda belirecek bir mesajda bırakabilirsiniz. Örneğin size erişilebileceği başka birinin telefon numarası, mantıklı değil mi?

Eğer halen telefonunuzu bulamadıysanız, ümidinizi de yitirdiyseniz, içinde özel şeyleri bulunan telefonunuzu silebilirsiniz. Bu sayede içindeki verilerin yanlış ellere geçmesini engelleyebilirsiniz.

Umarım konu hakkındaki yazımızı beğenmiş, faydalı bulmuşsunuzdur. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, hoşçakalın. Tekno Hall.

Halen Yapamadıysan Videomuzu İzleyebilirsiniz.

Related Posts

Yorum Bırakın...