Android 13 Özellikleri Nelerdir?

by Merve Taş
Android 13 Özellikleri

Yeni Android 13 Özellikleri Nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim!

Android 13 Özellikleri Nelerdir?

Android 13 Özellikleri, birçok yenilik içerir! Birçok yenilikçi güncellemesi ile yıllardır çok sevilen işletim sistemi olan Android, bilindiği üzere Google’ın sunduğu bir hizmettir. Diğer yazılımlara göre birçok avantaja sahiptir ve Android yazılımına sahip olan telefonlarda da benzersiz bir şekilde çalışır. Her yazılım güncellemesinde birçok yenilikçi özellik alan Android işletim sistemi; bu sefer de Android 13 sürümü ile karşımızda! Google’ın daha doğru çalışan ve daha iyi hizmet vermek üzere güncelleme yaptığı yazılımında birçok yenilik var; aşağıda sizin için anlatıyoruz!

Google Drive Özellikleri

Android 13’ün yenilikleri arasında Google hizmetleri de var! Google Drive, Dökümanlar, E-Tablolar vb. gibi hizmetlerine artık Drive ile kolayca ulaşabileceksiniz.

Yakındakilerle Paylaş

Yakındakilerle paylaş özelliği ile Android yazılımına sahip cihazlar ile video, fotoğraf ve belge paylaşımı yapabilirsiniz. Bu özellik tıpkı AirDrop özelliği gibi çalışır. Android kullananlar arasında paylaşım yapmanızı sağlayan Yakındakilerle Paylaş özelliğini kullanabilmek için; aktarım yapacağınız cihazların Google hesabı olması ve Google hesapları ile cihazlarına giriş yapmaları gerekir.

Emojify

Emojify, aradığınız emojiyi kolayca bulmanızı sağlar. Artık kullanacağınız kelimeyi emojiye dönüştürebilirsiniz! Apple’da uzun süredir kullanılan Memoji; Android’e sonunda geldi ve Emojify özelliği ile karşımıza çıkıyor. Daha kuvvetli bir iletişim kurmanızı sağlayan Emojify ile çok eğleneceğinize eminiz!

Sizin için hazırladığımız tüm yazılara ve videolara ulaşmak için tıklayın!

Related Posts

Yorum Bırakın...