Whatsapp QR ile Mesaj Taşıma Özelliği Geliyor!

by Merve Taş
Whatsapp QR ile Mesaj Taşıma

Whatsapp QR ile Mesaj Taşıma özelliği geliyor! Uzuuun zamandır beklenen QR kod ile mesaj taşıma özelliği artık beta özelliği ile kullanılmaya başlandı. Daha fazlası için okumaya devam edin!

Whatsapp QR ile Mesaj Taşıma

Whatsapp QR ile Mesaj Taşımak özelliği, tüm Whatsapp kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bir özellikti. Özellikle son aylarda neredeyse her hafta yeni bir özellik tanıtan Whatsapp, tamamen kullanıcılarının isteklerine yönelik yeni güncellemeler yapıyor; bu da onu benzersiz kılıyor! Yeni beta sürümünde yer alan QR kod ile mesaj taşıma özelliği ise artık mesaj taşıma zahmetini tamamen ortadan kaldırıyor.

Diğer tüm mesaj uygulamalarını deyim yerindeyse sollayan Whatsapp, bilindiği üzere durmadan kendini yenileyen ve her zaman güncel kalan bir uygulama. Misyonu tamamen kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak olan Whatsapp; kullanıcılarına zor gelen her neyse onu çözmek için elinden geleni yapıyor ve durmadan beta sürümleri ile yeni özelliklerini test ediyor. Bahsettiğimiz QR kod güncellemesi ile şu an beta sürümünü kullanmak isteyen herkesin kullanabileceği bir özellik.

Biz sonunda bu özelliğin gelmesine çok sevindik; çünkü bu özellikten önce silinmesini istediğimiz mesajları başka bir telefona aktarmak gerçekten de külfet olabiliyordu. Tam da bu noktada bizi büyük bir vakit kaybından kurtaran Whatsapp’a teşekkür ediyor, bir diğer yeni güncelleme ile sunacağı özelliği sabırsızlıkla bekliyoruz!

Sizin için hazırladığımız tüm yazılara ve videolara ulaşmak için tıklayın!

Related Posts

Yorum Bırakın...