Yeni Windows 11 Özellikleri Nelerdir? Windows 11 Neler Getiriyor?

by Merve Taş
windows 11 özellikleri

Yeni Windows 11 özellikleri nelerdir? Windows 11 in Windows 10 dan farkı nedir? Windows 11 Neler Getiriyor? Windows 11 ne farkı var? Windows 11 Yeni Snap Menüsü, Windows 11 Hızlı Ayarlar Menüsü, Windows 11 Yeni Temalar ve Duvar Kağıtları, Windows 11 Görev Çubuğu Simgeleri,

Yeni Windows 11 Özellikleri Nelerdir?

Yeni Windows 11 Özellikleri Nelerdir? Windows 11 in Windows 10 dan farkı nedir? Windows 11 Neler Getiriyor? Windows 11 ne farkı var? Windows 11 ile yeni tanıştıysanız ya da çıktığından beri kullanıyorsanız; bu kılavuzumuzda Windows 11’in yepyeni özellikleri ile tanışmanızı sağlıyoruz! İşte sizin için hazırladığımız Windows 11 yenilikleri!

Windows 11 Hızlı Ayarlar Menüsü

Windows 11 Hızlı Ayarlar Menüsü nedir? Windows 11’in en çarpıcı özelliklerinden biri sayılabilecek hızlı ayarlar menüsü ile ses ayarlarınızı, ekran parlaklığınızı, Wi-Fi bağlantılarını, güç seçeneklerini ve daha fazlasını kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için CTRL+A kısayolunu kullanın ya da görev çubuğunun sağ köşesindeki ses düzeyi simgesine tıklayın.

Windows 11 Yeni Snap Menüsü

Windows 11 Yeni Snap Menüsü nedir? Pencerelerinizi boyutlandırarak daha kolay çalışmanızı sağlayan Snap menüsü, Windows 11’le gelmese de yeni hali kesinlikle Windows 11 ile hayatımıza girdi! Altı farklı pencereyi bir arada kullanabileceğiniz yeni snap menüsü ile her işinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Windows 11 Yeni Temalar ve Duvar Kağıtları

Windows 11 Yeni Temalar ve Duvar Kağıtları nedir? Windows 11’de bilgisayarınızı kişiselleştirebilmek adına kullanabileceğiniz birçok duvar kağıdı ve tema bulunuyor. Bunlardan istediğinizi seçerek yepyeni bir dizayn oluşturabilirsiniz.

Windows 11 Görev Çubuğu Simgeleri

Windows 11 Görev Çubuğu Simgeleri farkı nedir?Windows 11’de yeni görev çubuğunu görmüştük ve zor da olsa alışmıştık. Simgeleri ortalamaya henüz başlamadıysanız denemekte fayda var; çünkü gerçekten çok kullanışlı!

Windows 11 Sanal Masaüstü

Windows 11 Sanal Masaüstü nedir? Sanal masaüstü denince Windows 10 akıllara gelse de; Windows 11’de bu özellik de geliştirildi. Her sanal masaüstü için başka bir arkaplan ayarlama deneyimi sunan yepyeni bir özellik ile hangi masaüstünde olduğunuzu ayırt etmek çok daha kolaylaşıyor. Eğer sanal masaüstünü henüz deneyimlemediyseniz, websitemizdeki arama kısmına sanal masaüstü yazarak ilgili yazıları okuyabilirsiniz.

Sizin için hazırladığımız tüm yazılara ve videolara ulaşmak için tıklayın!

Related Posts

Yorum Bırakın...