Apple, Airpods Pro 2 ile Akıllı Bileklikleri Tarihe Karıştırabilir

by teknohall
airpods-pro-2

2019 yılının Mart ayından beri yeni bir model veya güncellemenin uğramadığı Airpods kulaklıklar için yeni bir gelişme Bloomberg haber sitesi tarafından duyuruldu. Habere göre Apple, önümüzdeki sene içinde Airpods Pro 2’yi çıkarmaya hazırlanıyor. Getirmeyi planladıkları yeni özellik ise, akıllı bileklik severleri son derece şaşırtacağa benziyor.

airpods-2

Fitness Tracker Özelliği İle Akıllı Bileklikler İşlev Dışı Kalabilir

Yeni nesil AirPods Pro kulaklıklarının tasarımında herhangi bir değişiklik olup olmayacağını henüz belirtilmese de, Apple’ın yeni ANC destekli (Gürültü engelleyici) tam kablosuz kulak içi kulaklıklarına birer hareket sensörü ile geleceğini ve bu sensörün fitness takibi özelliğine sahip olacağını söylentiler arasında.

Yeni kulaklıkta sürücüleri de yenileyecek olan Apple, muhtemelen yüksek çözünürlüklü sesi iletmek için AAC codec’in yanında ALAC codec’ini de destekleyecek. Ayrıca bu kulaklıkta fitness takibinin yanı sıra kalp sensörünün de bulunacağı söyleniliyor.

Özellikle bu özelliklerden faydalanmak için, apple ın kendi akıllı saati de dahil, birçok markanın akıllı saatlerini kullanan kişiler için bunlar son derece işlevsel özellikler. Elbette akıllı saatler sadece fitness takibi özelliğinden ibaret deği ancak, akıllı saatleri bu amaç için kullananlar bu sayede bir taşla iki kuş vurabilecek. Özellikle Apple watch son derece pahalı bir ürün olduğu için, almakta zorlananlar için de faydalı bir yenilik olacağı şüphesiz.

airpods

Airpods Pro 2 Tasarımındaki Yenilikler Henüz Net Değil

Henüz, Airpods kulaklıkların tasarımında ne gibi yeniliklere gidileceği açıklanmadı. Ama ortada dolaşan söylentilere göre, renk seçenek yelpazesi genişletilebilir. Stil olarak ise, önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Beats’in yeni kulaklıkları gibi tomurcuk yapıda olması bekleniyor.

Related Posts

Yorum Bırakın...