2021 için En İyi 6 Akıllı Saat

by Ayse Genc
akıllı saat

Akıllı saat ilk defa kullanacaksanız veya eskisini değiştiriyorsanız, ihtiyaçlarınız için en iyi akıllı saati bulmaya çalışırken göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör var. Özellikle de muhtemelen 7/24 bileğinizde duracağı için. Tercih ettiğiniz şekle ve diğer akıllı özelliklerin yanında fitness vurgusu olan bir model isteyip istemediğinize ve hangi işletim sistemini istediğinize (iOS’a karşı Android) karar vermeniz gerekmektedir.  

Bir akıllı saat, kalp atış hızı, aktivite GPS izlemekten akıllı bildirimlere kadar her şeyi sunabilmelidir. Hepsi akıllı telefon bildirimleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmalıdır: Hem Android hem de iPhone kullanıcıları cihazlarından en iyi şekilde yararlanabilmelidir.  Hangisinin sizin için doğru olduğuna karar vermenize yardımcı olmak için işlev, fiyat ve uyumluluğa dayalı en iyi akıllı saatten altı tanesini derledik. 

Apple Watch Serisi 6 

akıllı saat

Apple Watch Series 6, listemizdeki en pahalı saat olabilir. Ancak akıllı saatler söz konusu olduğunda bu ürün standarttır. Benzerleri arasında sevdiğimiz tüm akıllı saat özelliklerine ek olarak, her zaman daha parlak bir ekran ve kandaki oksijen seviyelerini ölçen yeni bir sensör gibi birkaç yeni avantaja sahiptir. Aynı zamanda bir elektrokardiyogram (EKG veya EKG ) uygulaması olan tek Apple akıllı saatidir. Apple Watch’un en büyük dezavantajı: Yalnızca iPhone uyumludur ve rakiplerinin çoğundan daha kısa pil ömrüne sahiptir.  

Apple Watch SE 

akıllı saat

Daha önce Apple Watch almadıysanız,  alacağınız ideal saat budur. Apple Watch SE, birçok aynı harika özelliğe ve biraz daha uzun pil ömrüne sahip.  Seri 6’ya daha ucuz bir alternatiftir. Ekstra sağlık sensörlerinin (EKG ve SpO2) yanı sıra, her zaman açık bir ekrana sahiptir. 

Akıllı Saat Fitbit Versa 3  

akıllı saat

En iyi Apple Watch alternatifi 

Versa 3, hem iOS hem de Android telefonlarla uyumludur. ,sesli asistanınız olarak Alexa veya Google Assistant arasında seçim yapmanıza izin verir. Bazı rakipleri gibi tüm uygulamaları ve akıllı özellikleri sunmuyor. Ancak sizi yerleşik GPS ve canlı kalp atış hızı bölgesi bildirimleri gibi yolda tutmak için birçok sağlık ve fitness özelliğine sahip çok yönlü bir akıllı saat. Bu listedeki en iyi uyku izleyicisidir. Hatta gece boyunca oksijen doygunluğu ve vücut sıcaklığı verilerinizin bir dökümünü verir. Pil ömrü de çoğundan daha iyi: Ekran sürekli açıkken yaklaşık dört tam gün kullanımı var.  

Samsung Galaxy Watch Active 2 

Active 2, EKG uygulaması ve düşme algılama dahil olmak üzere yeni Galaxy Watch 3 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Yaklaşık yarı fiyatına satılmaktadır. Fiziksel dönen çerçevesi ve daha kalın çerçevesiyle Watch 3 kadar gösterişli değil, ancak egzersiz sırasında takması daha rahat. Active 2 aramaları, metinleri ve uygulama bildirimlerini yönetir. İhtiyaç duyacağınız tüm temel fitness özelliklerinin yanı sıra Spotify desteği sunar. Ayrıca, yakınınızda Android telefonunuz olmadan hareket halindeyken arama alabilen bu akıllı saatin LTE sürümünü de edinebilirsiniz.  

Garmin Venu Sq 

akıllı saat

Hem Android hem de iOS ile çalışan, çok fazla dikkat dağıtıcı olmayan, fitness odaklı bir saat arıyorsanız, Garmin Venu Sq tam size göre. Dahili bir GPS, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda egzersiz seçeneği, mobil uygulamada kalp atış hızı bölgeleri ve koşu dinamikleri gibi egzersizinizle ilgili birçok veriye sahiptir.  

Ayrıca, yüksek ve düşük kalp atış hızı uyarıları, kapsamlı bir uyku analizi ve oksijen doygunluğu takibi ile bir sağlık takipçisi olarak ikiye katlanır. Kandaki oksijen seviyelerini talep üzerine veya en son Apple Watch Series 6’da olduğu gibi gündüz ve gece otomatik olarak ölçüyor, ancak fiyatı yarı fiyatına. Ama tasarımdan ödün vermek durumunda kalıyorsunuz. Saatin plastik bir çerçevesi var ve ekran listedeki diğer saatlerin bazılarında olduğu kadar büyük veya canlı değil. 

Akıllı Saat Amazfit Bip S 

Bu ortalama 500 TL’’lik akıllı saat hem Android hem de iOS cihazlarla uyumludur. Kalp atış hızı sensörü, her zaman açık ekran, yerleşik GPS izleme özelliklerine sahip. Aynı zamanda bu listedeki cihazlar arasında en iyi pil ömrüne sahip saat. Bir şarjla 40 güne kadar veya GPS açıkken ve parlaklığı artırıldığında yaklaşık iki hafta yoğun kullanım elde edebilirsiniz.Estetik söz konusu olduğunda bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Plastik bir kasası var. Ekran Galaxy ve Apple Watch’takiler kadar parlak veya duyarlı değil. 

Güncel ve özgün haberler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz. Videolu anlatımlar için aşağıda bulunan YouTube adresimizi de ziyaret edebilirsiniz.

Related Posts

Yorum Bırakın...