Twitter E-posta Bülteni Şirketi Revue’u Satın Aldı

by Ayse Genc
twitter

Revue, insanların hem ücretsiz hem de ücretli abonelik bültenleri oluşturmasına olanak tanır. Twitter salı günü, insanların e-posta bültenleri oluşturmasına ve yayınlamasına olanak tanıyan bir platform olan Revue’u satın aldığını duyurdu. Twitter, satın almanın sosyal ağı yazarlar ve yayıncılar için daha iyi bir yuva haline getireceğini ve uzun biçimli içeriğe ve ücretli aboneliklere genişlemesine de yardımcı olabileceğini söyledi.

Twitter’da Kayvon Beykpour ve Mike Park bir blog yazısında; “Gelir, insanların ilgi alanlarından haberdar olmalarına yardımcı olurken, diğer yandan da her türden yazara kitlelerinden para kazanmanın bir yolunu sunarak çalışmalarımızı hızlandıracak.” dedi.

Twitter, salı gününden itibaren bazı ek özellikleri tüm hesaplar için ücretsiz hale getireceğini ve ücretli haber bültenleri için talep ettiği ücreti %6’dan %5’e düşüreceğini söyledi. Anlaşmanın mali şartları henüz açıklanmadı. Twitter ekibi genişletmeyi ve bağımsız bir hizmet olarak Revue’a yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Twitter, insanların dünyada olup bitenleri görmeye ve konuşmaya gittiği sosyal platformdur. Yazarların, uzmanların ve küratörlerin (bireysel içerik oluşturuculardan gazetecilere ve yayıncıların kendilerine) yazılı çalışmalarını paylaşmak, anlamlı sohbetler başlatmak ve sadık bir takipçi kitlesi oluşturmak için gittiği yerdir. Bu yazarlar ve uzun biçimli içerik küratörleri, sohbetin değerli bir parçasıdır. Yazarların İçeriklerini oluşturmaları ve paylaşmaları için onlara yeni yollar sunmak ve daha da önemlisi büyümelerine ve izleyicileriyle daha iyi bağlantı kurmalarına yardımcı olmak çok önemlidir.  

Twitter’ın Konu ile İlgili Açıklaması;

“Çabalarımıza hızlı bir başlangıç ​​yapmak için Twitter, herkesin editoryal bültenleri başlatmasını ve yayınlamasını ücretsiz ve kolay hale getiren bir hizmet olan Revue’u satın aldı. Gelir bir yayında veya web sitesinde, Twitter’da veya başka bir yerde oluşturdukları aracılığıyla her türden yazarın hedef kitlesinden para kazanmanın bir yolunu sunarken, insanların ilgi alanlarından haberdar olmalarına yardımcı olmak çalışmalarımızı hızlandıracak.

Gelir elde etmek isteyenler için, ücretli haber bültenleri aracılığıyla kalıcı bir teşvik modeli oluşturuyoruz. Revue’u Twitter’a getirmek, bu teklifi güçlendirerek yazarların ücretli abonelerini büyütmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda onları Twitter’da konuşmaları yönlendiren ilgi çekici ve alakalı içerik üretmeye teşvik eder.

Revue ve Twitter için Sırada Ne Var?

Bugünden itibaren, Revue’nun Pro özelliklerini tüm hesaplar için ücretsiz hale getiriyoruz. Ücretli haber bülteni ücretini, yazarların aboneliklerden elde edilen gelirin daha fazlasını elde etmelerine olanak tanıyan rekabetçi bir oran olan %5’e düşürüyoruz.

Bağımsız bir hizmet olarak Revue’a yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ekibimiz yazarların haber bültenlerini oluşturma, hedef kitlelerini oluşturma ve çalışmaları için ödeme alma yöntemlerini iyileştirmeye odaklanmaya devam edecek. Zamanla bu ekip, Twitter’daki uzun içerik merkezli daha fazla keşif, okuma ve konuşma deneyimleri oluşturacak.

Bu, Twitter’daki herkese açık sohbeti geliştirmeye devam ederken bizim için sadece ilk adımdır. Uzmanlardan küratörlere, gazetecilerden yayıncılara kadar tüm yaratıcıları yolculuğumuzda bize katılmaya davet ediyoruz. İlerlememiz hakkında yakında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Takıma hoş geldin Revue!”

Güncel ve özgün haberler ile karşınızda olmaya devam edeceğiz. Videou anlatımlar için aşağıda bulunan YouTube adresimizi de ziyaret edebilirsiniz.

Related Posts

Yorum Bırakın...